Samsung

Samsung a reușit să obțină succes la public cu SGS I, SGS II, SGS III. De pe acum se discută de SGS IV ce ar urma să vină la MWC Barcelona 2013 sau și mai repede la  CES 2013 din Las Vegas. Zic că este puțin probabil să fie lansat așa devreme. Mai sunt informații contradictorii ce afirmă că și Apple ar grăbi pe iPhone 5S în primul trimestru din anul viitor. Atunci ar fi de înțeles și decizia Samsung de a aduce noul său vârf de gamă cât mai repede.

HTC Droid DNA / HTC J Butterfly / HTC Deluxe reprezintă tripleta cu care compania taiwaneză dorește să cucerească piața din SUA, Japonia și Europa. Unul dintre punctele sale de atracție este dat de ecranul Super LCD3 de 5 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli. Se adaugă și arhitectura de top la nivel de CPU și GPU – Qualcomm Snapdragon S4 Plus quad-core la 1.5 GHz + Adreno 320 GPU.

Samsung se spune că ar pregăti un display Super AMOLED de 4.99 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli. Nu se avansează și o matrice: RGB sau PenTile ca la SGS III. Ar dispune de o densitate a pixelilor de 441ppi.

Observați că se pregătește o trecere a smartphone-urilor spre 5 inch și phableturile urcă dincolo de 5.5 inch precum Galaxy Note II.

Via: GSMarena.com

Categorii: samsung

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.