Smartphone

Putem spune încă de la început că acest Samsung Galaxy A04s va fi un smartphone foarte ieftin, unul care nu ne va interesa. Pentru noi aşa este, însă pentru Samsung aceste modele sunt foarte importante. Seriile Galaxy A0 şi A1 se vând anual în zeci de milioane de unităţi, aspect ce permite producătorului sud-coreean să îşi menţină poziţia de lider la nivel global (chiar dacă acestea nu sunt prea profitabile).

Samsung Galaxy A04s se anunţă încă de acum un hit de vânzări, asta şi pentru că va avea un preţ accesibil şi dotări cât să poţi accesa fără probleme o reţea de socializare, să citeşti un articol de presă, să te uiţi la un clip pe YouTube şi tot aşa. Pentru cei cu venituri mici aceste aspecte fac diferenţa.

Viitorul device entry-level a primit o serie de randări detaliate, unele ce ne prezintă o estetică oarecum clasică pentru producătorul sud-coreean. În zona frontală avem margini generoase cu camera frontală stil picătură de apă, în timp ce pe spate observăm trei senzori foto orientaţi vertical şi un LED flash. Simplu, lejer.

Ce specificaţii se vehiculează pentru Samsung Galaxy A04s ?

  • ecran IPS LCD Infinity V de 6.5 inci cu rezoluţie HD+;
  • până la 4 GB RAM şi până la 128 GB spaţiu de stocare;
  • cameră foto triplă cu 13 Megapixeli wide + 2 Megapixeli macro + 2 Megapixeli bokeh;
  • cameră frontală de 5 Megapixeli;
  • senzor de amprentă lateral, port USB Type-C;
  • baterie de 5000 mAh cu încărcare la 10W;
  • dimensiuni: 164.5 x 76.5 x 9.18 mm.

Nu ştim nimic despre procesor, însă acesta va fi cu siguranţă unul octa-core entry-level cu modem 4G. Soluţii sunt diverse, MediaTek, Exynos sau chiar Unisoc fiind pe lista scurtă de producători compatibili.

La nivel de preţ mă aştept la unul de plecare de 140 – 150 de dolari.

Sursa: giznext.com

Categorii: samsung
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.