Telefoane Mobile

Se pare că Samsung vrea să intre pe nişa smartphone-urilor ieftine şi bune, nişă acoperită foarte bine în acest moment de branduri precum Realme, Redmi sau Honor.

Cum lupta în 2021 va fi cea pe segmentul 5G, producătorul sud-coreean pregăteşte un telefon foarte ieftin cu acest tip de conectivitate. Din primele informaţii aflăm că acesta ar urma să se numească Samsung Galaxy A22 5G şi ar trebui să fie lansat oficial undeva pe la jumătatea anului viitor.

Conform surselor din Coreea de Sud acest Samsung Galaxy A22 5G va costa undeva la 180 de dolari, adică aproximativ 720 lei la cursul actual. La acest preţ smartphone-ul va deveni cel mai ieftin telefon 5G din portofoliul Samsung.

Din păcate nu avem detalii la nivel hardware, însă ar trebui să ne aşteptăm la un device cu rezoluţie HD+, cel mai ieftin procesor compatibil 5G de pe piaţă (unul din seria MediaTek Dimensity 700 cel mai probabil), 3 / 4 GB RAM, 32 / 64 GB spaţiu de stocare, o cameră foto cvadruplă cu un senzor principal de 13 / 16 Megapixeli, o baterie de 4500 – 5000 mAh cu încărcare la 15 – 18W şi Android 11 cu interfaţa One UI.

Sursa: gsmarena.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.