Software

Samsung Galaxy A32 este disponibil pe piaţă în două variante: 4G only şi 5G. Dacă versiunea 5G a primit actualizare la interfaţa One UI 4.1 bazată pe Android 12 la mijlocul lunii trecute, de câteva ore şi modelul 4G only a început să primească notificarea de update.

Samsung Galaxy A32 4G trece astfel la versiunea firmware A325FXXU2BVD6 şi primeşte patch-ul de securitate la aprilie 2022. Actualizarea se face treptat, tocmai de aceea aşteptarea poate varia de la câteva ore, la câteva zile. Pentru a vedea dacă puteţi instala cea mai nouă iteraţie Android intraţi în Setări – Actualizare Software.

Printre noutătile aduse de interfaţa One UI 4.1 bazată pe Android 12 găsim un Dark Mode îmbunătăţit, noi opţiuni de editare în Galerie, iconuri noi în aplicaţia camerei foto, widget-uri cu mai multe detalii, iconuri uşor modificate, mai multe variante vizuale pentru Aways On Display, bară de luminozitate cu design nou, Quick Setting pe întreg ecranul etc.

În One UI 4.1 găsim şi o funcţie la modă în prezent, cea de RAM virtual. Producătorul sud-coreean a numit-o comercial Samsung RAM Plus.

Sursa: gsmarena.com