Smartphone

Aşa cum am văzut în cazul Samsung Galaxy A15 5G şi Samsung Galaxy A25 5G, producătorul sud-coreean nu schimbă prea multe la nivel de design pentru smartphone-urile pregătite pentru 2024.

Mai nou avem randări detaliate pentru Samsung Galaxy A35 5G, iar acesta la rândul său confirmă cele spuse mai sus. Exceptând mici modificări pe la colţuri şi înlocuirea bretonului tip picătură de apă cu unul tip bulină, Samsung Galaxy A35 5G va fi identic cu actualul Samsung Galaxy A34.

Există o vorbă pe care o aud de multe ori şi pe la muncă, cea care spune că „de ce să schimbi ceva care merge”. În cazul Samsung estetica simplă atrage, nu are module sub forme care mai de care mai ciudate, nu are senzorii foto aranjaţi obositor, producătorul sud-coreean merge pe o estetică simplă, curată, aerisită. Şi da, place, chiar dacă sunt momente în care un ochi nespecializat nu face diferenţa între un Samsung Galaxy A54 şi un Samsung Galaxy S23.

Cât despre Samsung Galaxy A35 5G, acesta va dispune de un display AMOLED 6.6 inci, o cameră foto triplă cu senzor wide de 50 Megapixeli şi va avea următoarele dimensiuni: 161.6 x 77.9 x 8.2 mm.

Sursa: mysmartprice.com