Smartphone

Noul trend în segmentul telefoanelor inteligente este cel al camerelor foto triple. Chiar daă acum sunt puţine modele, cred că în 2019 piaţa va fi invadată de astfel de device-uri, chiar dacă în cele mai multe cazuri cel de-al treilea senor nu va avea o utilitate precisă.

Cele mai noi surse ne indică şi ne prezintă modelul Samsung GALAXY A7 (2018) ca fiind primul terminal al companiei sud-coreene cu această caracteristică. Interesant este că deşi pe spate avem 3 senzori foto, în zona frontală Samsung se va limita la un singur senzor.

Ca şi specificaţii hardware se vehiculează un ecran de 6.0 inci cu rezoluţie FullHD+, procesor Exynos 7885 de tip octa-core, Mali-G71 MP 2 GPU, 4 / 6 GB RAM, 32 / 64 GB spaţiu de stocare şi o baterie de 3000 mAh.

Samsung GALAXY A7 (2018) va fi anunţat oficial pe 11 octombrie, deci mai avem suficient timp pentru a dezbate dacă a treia cameră este un simplu artificiu de marketing sau aduce o contribuţie importantă la îmbunătăţirea rezultatelor foto.

Sursa: galaxyclub.nl

Categorii: samsung

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.