Smartphone

Bănuiesc că aţi observat schimbarea radicală de atitudine a celor de la Samsung, de la un lider detaşat şi liniştit, la un lider uşor panicat ce încearcă să îşi consolideze o poziţie intens ameninţată de Huawei.

Personal îmi place această dispută deoarece observ că producătorul sud-coreean a coborât cu picioarele pe pământ prin lansarea unor smartphone-uri cu preţuri corecte, prin organizarea şi diversificarea gamei de produse etc. Pentru că veni vorba de diversificare, se pare că Samsung ne pregăteşte un telefon mai ciudăţel, un fel de struţo-cămilă.

Cele mai noi veşti despre Samsung GALAXY A90 susţin ideea că device-ul va integra o cameră frontală glisantă şi rotativă în acelaşi timp (o combinaţie între Oppo Find X şi Oppo N1). Chiar dacă această cameră va putea fi folosită atât frontal, cât şi pe spate, Samsung va mai integra pe spate încă 3 senzori dedicaţi, astfel că vom avea un sistem de camere unic.

Specificaţii hardware nu cunoaştem încă, însă cred că va fi un smartphone mid-range cu valenţe premium, unul potent şi destul de scump.

Sursa: twitter.com/onleaks

Categorii: samsung
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.