Smartphone

2019 se anunţă un an al schimbărilor pentru Samsung, lucru absolut normal ţinând cont că vânzările se află într-un declin evident. Una dintre cele mai importante mişcări pe care producătorul sud-coreean o va face, va fi reprezentată de fuziunea seriilor GALAXY J, GALAXY C şi GALAXY On în seria GALAXY M.

Informaţiile despre această nouă gamă de smartphone-uri se înmulţesc, Samsung având deja în teste câteva device-uri. Unul dintre ele este Samsung GALAXY M20, terminal ce a ajuns de curând în rapoartele benchmark-ului GeekBench. De aici aflăm că noul telefon ar urma să fie echipat cu:

  • procesor Exynos 7885 de tip octa-core cu Mali-G71 MP2 GPU;
  • 3 GB RAM;
  • Android 8.1 Oreo.

Este clar că vorbim de un viitor smartphone mid-range cu valenţe de buget, asta şi pentru că producător sud-coreean nu îşi va mai permite să ceară sute de dolari pe orice “tentativă” de device.

Samsung GALAXY M20 ar putea fi lansat în primele zile ale anului viitor, însă până atunci vom afla cu siguranţă mai multe detalii despre telefon.

Sursa: notebookcheck.net

Categorii: samsung

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.