Diverse

Continuă veştile bune pentru Xiaomi, de data aceasta într-o zonă care “gâdilă” puţin orgoliul companiei. Producătorul chinez a intrat în Cartea Recordurilor deoarece a deschis cele mai multe magazine fizice simultan.

Fericitul eveniment a avut loc pe 29 octombrie ora 12:00, timp în care Xiaomi a deschis simultan 500 de magazine Mi Store în 14 regiuni din India. Interesant este că Xiaomi nu se opreşte aici, iar la înmânarea premiului de către reprezentantul Cărţii Recordurilor, oficialii companiei chineze au anunţat că în 2019 au în plan deschiderea a peste 5000 de magazine pe întreg teritoriul Indiei.

Conceptul Mi Store este unul modern, cu destul de multe elemente preluate de la Apple Store. Magazinele sunt destul de mici, însă foarte aerisite şi cu o gamă variată de produse: de la clasicele smartphone-uri, tablete şi brăţări inteligente, la biciclete electrice, aparate de gătit orez şi televizoare (toate vândute sub brandul Mijia).

Sursa: gizchina.com

Categorii: xiaomi

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.