Telefoane Mobile

La începutul acestei luni scriam un articol în care prezentam primele detalii despre Samsung Galaxy M41, smartphone ce ar urma să integreze o baterie uriaşă de 6800 mAh.

Se pare că producătorul sud-coreean poate şi mai mult, cele mai noi surse susţin că în august Samsung va lansa comercial modelul Samsung Galaxy M51, unul cu o baterie de 7000 mAh. Acest acumulator ar trebui să fie suficient pentru o autonomie de cel puţin 4 zile în condiţii uzuale de utilizare. Din păcate cei 7000 mAh vor fi alimentaţi la un maxim de 15W, adică destul de lent (se va încărca complet în vreo 3-4 ore).

Acelaşi Samsung Galaxy M51 ar mai putea dispune de un display SuperAMOLED de 6.5 inci, o cameră foto cvadruplă cu senzor principal de 64 Megapixeli şi unul ultra-wide de 12 Megapixeli, de un procesor octa-core Qualcomm (cel mai probabil Snapdragon 675), 8 GB RAM şi sistemul de operare Android 10.

Sunt foarte curios ce dimensiuni va avea un astfel de telefon, însă am speranţa că Samsung va veni cu un device bine proporţionat.

Sursa: gadgets.ndtv.com

Categorii: samsung

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.