Smartphone

Vorbim de un smartphone așteptat cu interes și în țara noastră. În Coreea de Sud va primi pe lângă bateria de 1.750 mAh și o altă baterie de capacitate mai mare – 2.000 mAh și un alt capac al bateriei fabricat spre a acomoda noua baterie pe spatele celui mai nou google phone.

Presupun că vor aduce această baterie ca opțiune și în SUA sau în Europa, iar astfel nu vei rămâne fără baterie când îți utilizezi telefonul la maxim. Samsung Galaxy Nexus are un display SuperAMOLED de 4.65 inch cu rezoluție HD, procesor dual-core la 1.2 GHz, 1 GB RAM, cameră de 5 Megapixeli care filmează la 1080p.

Îl așteptăm să intre și în România. Este disponibil la precomandă pentru 2.899 lei.

Sursa: androidcommunity.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.