Smartphone

Așa spune BGR.com și citează o sursă sigură când se referă la asta. BGR este recunosct pentru informațiile / zvonurile care se dovedesc a fi adevărate. Anul trecut sosea la IFA Berlin 2012 și acum se pare că Samsung fură startul și-l aduce din 15 august, lună de vară. Presupun că anunțul cu specificațiile hardware nu va fi însoțit și de disponibilitatea în piață.

În cel mai bun caz s-ar putea ca Galaxy Note II să intre în stocurile magazinelor din luna septembrie. Display-ul este mai mare și mai subțire. Presupun că la hardware se va merge pe quad-core-ul Exynos 4212 ce a debutat pe Galaxy S III la 1.4 GHz și în cel mai bun caz va sosi cu un upgrade de viteză. Galaxy Note de 5.3 inch în 2011 avea procesor identic cu Galaxy S II, doar că era la o frecvență mai mare – 1.4 GHz dual-core față de 1.2 GHz la S II.

Rezoluția bănuiesc că va rămâne la 1280×800 pixeli. Să vedem ce fel de tehnologie înglobează: Super AMOLED, Super AMOLED Plus sau ceva nou. Samsung ar trebui să impresioneze la acest capitol și mai ales după ce au primit multe critici vis-a-vis de display la S III.

Aș zice că nu se va lansa Galaxy Note II ci mai degrabă va fi Galaxy Note 10.1 cu arhitectură quad-core. Vom vedea, mai sunt sub 30 de zile până la mijlocul lui august 2012.

Sursa: BGR.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.