Canon

S-ar putea ca mâine în cadrul unui eveniment al Canon România să intrăm în contact cu EOS M pentru prima dată și vă vom relata impresiile de la fața locului. EOS M reprezintă intrarea Canon pe piața camerelor de tip mirrorless. Acest tip de camere foto & video reprezintă într-un fel o combinație între o cameră foto compactă și un aparat foto DSLR digital.

O cameră foto mirrorless are multe specificații în comun cu un DLSR digital, sunt mai compacte și mai ușoare, controlul și operațiile pe care le faci pe o cameră mirrorless amintește de aparatele foto compacte, calitatea foto este asigurată de un senzor foto cu dimensiuni considerabile.

Și acum să vedem care sunt specificațiile pentru Canon EOS M:

– senzor APS-C CMOS de 18 Megapixeli;
– ISO între 100 – 12.800 (25.600 dacă este extins);
– ecran LCD cu touch de 3 inch;
– stochează pe cardurile de tip SD;
– fotografiază în rafală la maxim 4.3 cps;
– 288 de grame cu baterie și card;
– lentile de 18-55 mm și 22 mm;
– filmează la 1080p, fotografiază HDR cu 3 moduri diferite.

Preț în SUA – preț de pornire de 799 dolari.

Sursa: Imidoresc.ro

Categorii: canon

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.