Arhiva-Social Media

Se apropie toamna și asta înseamnă Webstock 2012 pentru piața de digital media din țara noastră. Vodafone și Evensys și-au unit forțele din nou spre a ne aduce un eveniment complet.

Temele vor fi:

– rețele sociale: Facebook, Twitter, Linkedin, Google+, Pinterest;

– Blogging;

– Tehnologie – zonă în care gadget.ro este direct interesat.

Mai multe detalii găsiți în comunicatul de presă. Ne vedem acolo?

Webstock, cea mai mare conferinta despre social media din Romania, revine cu cea de-a cincea editie pe 28 septembrie 2012 si isi propune ca inca o data sa reuneasca nume importante ale mediului online romanesc si sa aduca in prim plan cele mai noi si mai interesante teme din zona retelelor sociale, blogging-ului si tehnologiei. Evenimentul este oferit de Evensys si Vodafone, in parteneriat cu Doncafe, Staropramen, Bitdefender si HP.

Ca in fiecare an, evenimentul gazduieste Webstock Awards, competitia celor mai noi si mai creative proiecte de social media lansate in ultimul an pe piata locala. Proiectele pot fi inscrise in competitie in perioada 9 august – 5 septembrie si trebuie sa se incadreze intr-una din cele 12 categorii disponibile: Publishing (including Photography), Utility, Viral, Social Networking, User Generated Content, Audio & Video (Online Music & Radio, Video Sharing & Online TV), Blogging Campaigns, Special Projects (Brands), Facebook Applications, Bloggers’ Projects, Mobile applications si Others. Participarea la competitie este gratuita, iar inscrierea proiectelor se poate realiza aici: http://webstock.ro/premii/

Proiectele inscrise in competitie vor fi analizate de doua jurii formate din profesionisti in domeniu. Astfel, preselectia (6 septembrie – 12 septembrie) va fi facuta de un juriu format din practicieni in social media si va viza in primul rand incadrarea corecta a proiectelor propuse si verificarea fiselor de inscriere, procesul continuand cu jurizarea efectiva (13 septembrie – 21 septembrie), ce revine unui grup format din experti in marketing si persoane din agentii.

Webstock 2012 va incepe cu doua conferinte succesive, ce isi propun sa aduca un mix al celor mai eficiente instrumente, strategii de promovare si oportunitati din social media, completate de informatii de ultima ora despre tehnologiile si aplicatiile din domeniu. A doua parte a conferintei va include trei micro-evenimente derulate in paralel, ce vor aborda subiecte majore din online despre retelele sociale, blogging si viitorul tehnologiei.

Conferintele vor fi urmate de ceremonia de decernare a premiilor – Gala Webstock Awards, ce isi va anunta castigatori si de petrecerea Webstock, care va incheia ziua.

Evenimentul va fi transmis si anul acesta live pe Internet. Cei interesati sa participe pot solicita o invitatie gratuita, in limita locurilor disponibile, la adresa: www.webstock.ro

Pentru a fi la curent cu stirile despre Webstock, urmariti atat site-ul www.webstock.ro, cat si contul dedicat de pe Twitter (www.twitter.com/webstockro) sau pagina de Facebook (http://www.facebook.com/webstock).

Credit foto

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.