Software

Samsung a lansat zilele acestea update-ul la Android 4.4.4 KitKat pentru toate smartphone-urile Samsung Galaxy S III versiunea coreeană. Această variantă diferă de cea internaţională prin prisma faptului că are o memoriei RAM de 2 GB.

Update-ul E210SKSUKNI3 aduce îmbunătăţiri la nivel de perormanţă, de securitate a telefonului şi corectează niste erori de soft ale versiunii Android 4.3 Jelly Bean.

Din păcate acest update nu va fi disponibil oficial şi pe versiunea standard a device-ului Samsung Galaxy S III, deoarece aceasta dispune doar de 1 GB memorie RAM, iar Samsung a anunţat că această versiune a telefonului nu oferă o experienţă de utilizare plăcută cu ultima versiune de Android.

Pot spune că la capitolul update-urilor de soft, Apple nu are concurenţă. Gândiţi-vă că Samsung Galaxy S III cu procesor quad-core şi 1 GB memorie RAM nu rulează fluent Android 4.4 KitKat (sau cel puţin aşa afirmă Samsung), în timp ce iPhone 6 cu procesor dual-core şi 1 GB memorie RAM rulează iOS 8 şi va primi mult timp de acum înainte update la versiunele noi.

updata s3

Sursa: Sammobile.com