Hardware

2020 bate la uşă, iar Samsung este cu pregătirile în toi pentru noua generaţie de flagship-uri Samsung GALAXY S11. Dacă se păstrează tradiţia, producătorul sud-coreean ar trebui să lanseze această serie în deschiderea MWC Barcelona, eveniment care în 2020 va avea loc în perioada 24 – 27 februarie.

Samsung Display a brevetat în Coreea de Sud un nou tip de ecran: SAMOLED. Ştim doar că acesta este destinat telefoanelor inteligente şi nu trebuie confundat cu Super AMOLED. Bursa zvonurilor ne spune că acest SAMOLED ar trebui să reprezinte o nouă versiune a ecranului OLED produs de Samsung cu o rată de refresh peste cea standard (90Hz sau 120Hz).

Cumva Samsung continuă tendinţa industriei din ultimele luni, însă dacă visaţi la un display FullView complet, mai aveţi de aşteptat. Este aproape sigur că ecranul utilizat pe noile smartphone-uri din seria Samsung GALAXY S11 vor fi de tipul Infinity-O, adică vor avea cameră selfie decupată în display.

Rămâne să aflăm pe parcurs ce alte surprize ne rezervă ecranul SAMOLED.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: samsung

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.