Telefoane Mobile

Samsung pare a grăbi puţin lansarea modelului Samsung Galaxy S20 Lite, acesta apărând deja în mai multe baze de date, inclusiv în cea a testului de benchmark GeekBench. Acest lucru înseamnă că smartphone-ul există şi că se află deja în faza de testare.

Conform informaţiilor apărute în GeekBench noul device Samsung Galaxy S20 Lite va utiliza procesorul Qualcomm Snapdragon 865 de tip octa-core cu Adreno 650 GPU, minim 6 GB memorie RAM şi Samsung One UI 2.5 bazat pe Android 10.

De menţionat că în GeekBench a apărut doar modelul SM-G781B, cel despre care se zvonea anterior că este versiunea pentru Statele Unite ale Americii. Sunt şanse ca modelul SM-G780 ce ar trebui să fie comercializat ca variantă globală să utilizeze un procesor Exynos, însă această opţiune este la acest moment o simplă presupunere personală.

Dacă Samsung Galaxy S10 Lite a fost anunţat în luna ianuarie a acestui an, urmaşul său ar urma să fie prezentat mai devreme, undeva prin septembrie – octombrie.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: samsung

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.