Software

Samsung GALAXY S6 a fost unul dintre cele mai populare smartphone-uri din portofoliul companiei sud-coreene, iar la nivel global sunt în continuare milioane de utilizatori ai acestui terminal. Pentru aceşti oameni sfârşitul de săptămână vine cu o veste excelentă şi anume un posibil update oficial către Android 8.0 Oreo.

De obicei, Samsung oferă flagship-urilor sale suport software pentru o perioadă de 2 ani, iar GALAXY S6 a trecut deja de această limită. Telefonul a fost lansat în martie 2015 cu Android 5.0.2 Lollipop, iar acum este actualizat la Android 7.0 Nougat. Cu toate acestea mai mulţi reprezentanţi ai filialei Samsung din India (chiar dacă membrii ai echipei de Customer Care) au confirmat negru pe alb că se lucrează la update-ul către Android 8.0 Oreo pentru Samsung S6. Nu se ştie o dată exactă de lansare, dar aceştia au confirmat 100% că update-ul va veni.

Chiar dacă la prima vedere am putea spune că aceste declaraţii ar putea trece ca răspuns oficial, prudent din partea noastră este să mai aşteptăm puţin timp până când vom primi şi o confirmare de la un reprezentant direct implicat în acest proces.

Sursa: sammobile.com