Software

Samsung a anunţat că începând cu 15 februarie toate smartphone-urile Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge vor putea face update-ul oficial către Android 6.0 Marshmallow. De menţionat că acesta este disponibil doar pentru acele terminale achiziţionate la liber, restul device-urilor depinzând de fiecare operator în parte.

Chiar dacă acest update a venit, personal cred că Samsung s-a mişcat foarte greu în a aduce cea mai nouă iteraţie Android pe două dintre cele mai puternice telefoane din lume. De la prezentarea oficială a Google pentru Android 6.0 Marshmallow, până când producătorul sud-coreean a făcut marele pas a trecut mai mult de 4 luni. Mi se par dezamăgitor ca un gigant al industriei să se mişte atât de încet chiar şi pentru flagship-urile sale. Ce pretenţii să mai avem de la alte companii mai mici, dacă Samsung acţionează cu viteza melcului.

În fine. Dacă vrem cea mai nouă versiune Android ne achiziţionam un device Google Nexus şi gata. Până atunci vă aşteptăm în secţiunea de comentarii pentru a ne spune dacă aţi trecut la Android 6.0 Marshmallow şi ce diferenţe aţi observat.

Samsung-GALAXY-S6-17-630x420

Sursa: phonearena.com