Alături de Samsung GALAXY S7 a sosit și S7 Edge, la fel ca în 2015 au mers pe un duet, doar că acum, S7 Edge are un display mai mare – 5.5 inch și o baterie de 3600 mAh, integrează deja celebrul display edge-to-edge. În rest, specificațiile hardware sunt identice cu cele ale lui Samsung GALAXY S7 (CPU, memorie RAM, spațiu de stocare, conectivitate, cameră foto și video etc).

Samsung GALAXY S7 folosește un display Super AMOLED de 5.5 inch cu rezoluție 2560×1440 pixeli, oferă rezistență la contactul cu apa și praful – certificare IP68, slot pentru cardurile microSD de până la 128 GB. În linii mari, avem un GALAXY S6 Edge ce trece de la 5.1 inch la 5.5 inch, pare un pic mai rotunjit și ușor, dar cu o baterie de peste 1000 mAh mai mare, da știu, ecranul a crescut în dimensiuni.

Între S7 și S7 Edge, aș spune că al doilea este alegerea celor ce doresc un ecran mai mare, dar și un smartphone care prin display-ul curbat în ambele margini iese în evidență. Din păcate și aici, sticla spate adună amprentele. Știu se rezolvă cu o husă dedicată.

Samsung GALAXY S7 Edge este o actualizare hardware față de generația anterioară, un produs care cu siguranță la sfârșit de 2016 mă aștept să intre în top 10 al celor mai performante smartphone-uri din anul curent.

S7 și S7 Edge să fie suficiente spre a propula vânzările Samsung până în galaxie?

Material de tip hands-on cu Samsung GALAXY S7 Edge:

Galerie de imagini cu Samsung GALAXY S7 Edge:

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.