Software

Veste bună pentru cei ce folosesc Samsung GALAXY S8 și S8 Plus. Compania sud-coreeană a deschis programul beta de update la Android 9.0 Pie pentru cele două modele, asta după ce cu doar o zi înainte au lansat același beta și pentru Samsung GALAXY Note8

Este o veste bună pentru că după ce vor obține feedback pe beta presupun că vor lansa update-ul ca atare, OTA spre toate terminalele din piață.

Programul beta pentru Samsung GALAXY Note8 este deschis prin aplicația Samsung Members pentru India, Coreea de Sud și Marea Britanie. Pentru GALAXY S8 și S8 Plus au pornit în India, dar presupun că și alte țări vor fi adăugate.

Firmware-ul se adresează unităților de S8 și S8 Plus cu codename-ul: G950FXXU4ZSA5 / G955FXXU4ZSA5. Update-ul are 1606.12 MB și aduce noua interfață One UI.

Sursa: Sammobile.com

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.