Samsung este una dintre companiile ce oferă suport software în adevăratul înțeles al termenului și din păcate concurența nu se ridică la un nivel similar, indiferent despre ce producător din universul Android ajungem a discuta.

Samsung GALAXY S9 și S9 Plus au fost lansate în februarie 2018, iar până de curând au primit update lunar cu patch-uri de securitate și îmbunătățiri software. Cele două smartphone-uri sunt trecute acum în alt regim de suport software, cu update trimestrial (4 pe an), iar din 2022 s-ar putea să ajungă în poziția a două update-uri pe an.

GALAXY S9 și S9 Plus au făcut trecerea spre Android 10 în 2020 și nu cred că vor mai primi o altă iterație Android. Suportul software ce va sosi de acum încolo va fi bazat în continuare pe Android 10.

Următorul update firmware pentru cele două smartphone-uri Samsung este așteptat a fi lansat prin iulie / august 2021. În urmă cu câteva zile au fost actualizate cu patch-ul de securitate pe aprilie 2021. Seria GALAXY S8 se află într-o poziție similară.

Sursa: Gizmochina.com

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.