Tablete

Este un adevărat război prin tribunale între Samsung și Apple cu referire la designul lui Samsung Galaxy Tab 10.1 – recenzia făcută de gadget.ro – aici. În Germania s-a obținut în luna august un ordin judecătoresc de către Apple prin care este interzisă vânzarea lui Galaxy Tab 10.1.

Samsung se pregătește să lanseze Galaxy Tab 10.1N prin care să scoată din calcul acuzațiile Apple privind plagiatul lui iPad 2. Observ o ramă de metal ce pare mai intruzivă înconjurând ecranul. Din punct de vedere al hardware-ului integrat bănuiesc că va fi identic cu Tegra 2 la 1 GHz, 1 GB RAM, 3G sau doar conectivitate Wi-Fi, cameră de 3.15 Megapixeli și filmează HD.

Samsung Galaxy Tab 10.1N a și fost văzută în oferta unui magazin din Germania la 549 euro. O altă versiune de Galaxy Tab este 10.1v vândută de către Vodafone, ce eram  mai groasă și cu cameră de 8 Megapixeli care filma la 1080p. Aceasta și-a făcut debutul lui Mobile World Congress din Barcelona, a urmat prezentarea lui iPad 2 la începutul lui martie 2011 și reacția Samsung prin Tab 10.1 ce aducea un design regândit.

Atacul Apple a prins Samsung pe picior greșit și acum încearcă să rezolve din mers cu versiunea Tab 10.1N.

Sursa: gizmodo.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.