Telefoane Mobile

Zilele trecute a fost prezentat oficial și Samsung Galaxy Win. Samsung a avut un început de aprilie destul de aglomerat cu Samsung Galaxy Star, Galaxy Pocket Neo și Galaxy Win.

Câteva detalii legate de Samsun Galaxy Win:

– display de 4.7 inch cu rezoluție 480×800 pixeli;

– procesor Qualcomm Snapdragon 200 la 1.2 GHz, Adreno 203 GPU, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB;

– Android 4.1.2 Jelly Bean;

– 3G cu viteze de download de până la 7.2 Mbps, Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi hotspot, DLNA, bluetooth 3.0, microUSB, jack de 3.5 mm;

– baterie de 2000 mAh, 143 gr. și 9.7 mm grosime.

Va veni în două variante: single sim și dual-sim și pe două culori: alb ceramic și gri titanium. Normal că Samsung plusează și cu unele elemente software: Easy Mode pentru acces rapid la cele mai accesate funcții de pe smartphone, Smart Alert – notificări pentru apelurile, mesajele sau termenele limită pe care poate le-ai scăpat din vedere, Motion UX cu funcțiile Mute, Refresh &  Update, Scan – pot fi activate și controlate prin mișcări simple.

Apreciez că Samsung dorește să închidă toate nișele cu telefoane pe toate gusturile, pentru fiecare buget în parte.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.