Samsung

Samsung Electronics România le oferă posibilitatea tuturor celor care achiziţionează un smartphone Samsung Galaxy Note între 5 martie și 15 aprilie 2012 să primească 400 de lei pe un card ING personalizat, precum şi 6 luni de TV live direct de pe smartphone, prin intermediul aplicaţiei Seenow.

Cu aplicaţia Seenow, utilizatorii au acces gratuit, în timp real, la diverse staţii TV şi la filme, pentru o experienţă de vizionare completă. Aplicaţia este disponibilă în varianta web, precum şi pe Android Market.

Pentru a beneficia de această promoţie, utilizatorii, după achiziţia produsului, trebuie să se înscrie pe pagina de Facebook Samsung Mobile România până la data de 30 aprilie, prin intermediul tab-ului „Promoție Galaxy Note”. Pentru înscriere sunt necesare datele personale şi codul IMEI al telefonului, ce poate fi aflat tastând *#06# direct de pe smartphone. Promoţia este valabilă pentru toate telefoanele Samsung Galaxy Note importate de Samsung România. Pentru mai multe detalii despre promoție, accesați adresa lor Facebook.

Sursa: facebook.com