Televizoare

Seria device-urilor lansate înainte de deschiderea CES 2018 continuă cu un monitor mai special al celor de la Samsung. Acesta este primul monitor curbat QLED ce dispune de tehnologia Thunderbolt 3 dezvoltată de către Intel.

Modelul se numeşte Samsung CJ791, are o dimensiune de 34 inci, o singură sursă de alimentare, o viteză de procesare extraordinară și o calitate a imaginii excepțională pentru o experiență de vizionare confortabilă și productivă. Utilizatorii își pot conecta monitorul și laptopul printr-un singur cablu Thunderbolt 3, fără a mai avea nevoie de cabluri suplimentare. Conectarea Thunderbolt 3 oferă o viteză de transfer a datelor de până la 40 Gb/s, de aproape patru ori mai mare decât a standardului USB, permițând utilizatorilor să se conecteze la un întreg ecosistem. Interfața Thunderbolt 3 permite monitorului să ofere o putere de încărcare de până la 85 de wați.

Aspectul vizual 21:9 facilitează efectuarea mai multor activități simultan, iar rezoluția ultra-wide QHD de 3440 x 1440 pixeli oferă o densitate a pixelilor de 2,5 ori mai mare decât a ecranelor FullHD. Monitorul Samsung CJ791 afișează imagini atât de reale încât îi vor captiva și pe cei mai entuziaști pasionați de jocuri și consumatori de divertisment.

Display-ul cu tehnologia QLED redă precis culori care acoperă 125% din spectrul sRGB și creează o experienţă de vizionare desăvârşită prin tonuri puternice de negru, nuanțe de alb deschis și umbre perfecte. Timpul de răspuns de 4 milisecunde al monitorului CJ791 asigură totodată o tranziție ușoară între cadre, fiind ideal pentru jocuri.

Chiar dacă nu avem încă un preţ oficial, acesta se anunţă destul de ridicat.

Sursa: news.samsung.com

Categorii: samsung

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.