Notebook

Chiar dacă CES 2018 nu şi-a deschis încă porţile, unii producători au început deja să prezinte noi device-uri ce vor putea fi văzute la lucru în cadrul acestui eveniment IT. Unul dintre ei este Dell, producător care a lansat cea de-a şaptea generaţie a notebook-ului Dell XPS 13.

Noul Dell XPS 13 vine cu un design rafinat, un corp mai suplu (este cu 30% mai subţire comparativ cu modelul anterior şi cântăreşte puţin peste 1.3 kg) şi include combinaţii de alb-auriu inspirate din domeniul modei, unde auriul trandafiriu rămâne o culoare în trend, iar accentele de alb cresc în popularitate.

Notebook-ul integrează un display de 13 inci cu tehnologia InfinityEdge şi rezoluţii FullHD / 4K UHD, vine cu Windows 10 preinstalat, iar Dell a optat pentru ultima generaţie de procesoare quad-core de la Intel. Dell XPS 13 suportă SSD-uri de până la 1 TB şi oferă o autonomie de până la 20 ore pe rezoluţii FHD şi până la 11 ore pe cele 4K UHD.

Printre tehnologiile utilizate pe Dell XPS 13 avem Dell Power Manager (permite personalizarea preferinţelor de balans între durata de viaţă a bateriei, durata de încărcare, elementele termice şi cele acustice), Dynamic Power Mode (reprezintă capacitatea intuitivă de a selecta puterea maximă în funcţie de nevoie pentru a câştiga autonomie şi a gestiona temperatura sistemului), cititor de amprente şi cameră în infraroşu.

Noul Dell XPS 13 are un preţ de plecare de 999.99 dolari şi va fi disponibil atât în Statele Unite ale Americii, cât şi în Europa.

Categorii: dell

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.