Smartphone

Samsung doreşte să iasă în evidenţă şi lansează primul smartphone din lume fără conectivitate la internet. Acesta este o versiune de Samsung Galaxy J2 Pro (2018) şi nu permite utilizatorilor să folosească datele mobile (3G sau 4G) sau conectivitatea Wi-Fi.

Telefonul ştie doar să trimită SMS-uri şi să realizeze apeluri de voce. Producătorul sud-coreean recomandă acest telefon ca fiind ideal pentru studenţi şi elevi (include o aplicaţie offline de învăţare a limbii engleze şi un dicţionar explicativ al limbii coreene), cât şi pentru seniori.

Printre caracteristicile principale ale smartphone-ului regăsim un ecran Super AMOLED de 5 inci cu rezoluţie qHD (960 x 540 pixeli), procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 425, 1.5 GB RAM, 16 GB spaţiu de stocare + slot pentru card microSD, cameră foto de 8 megapixeli + cameră frontală de 5 megapixeli cu LED flash şi baterie de 2600 mAh. Sistemul de operare este Android 7.1 Nougat, dar nu include niciun fel de aplicaţii Google.

Din fericire această versiune ciudată de Samsung Galaxy J2 Pro (2018) este disponibilă doar în Coreea de Sud şi a fost probabil realizată la cerinţa guvernului sud-coreean. Acesta impune reguli stricte în ceea ce priveşte activitatea elevilor / studenţilor în sălile de curs, iar telefoanele inteligente sunt principalul element perturbator. Cred că o aplicaţie care să limiteze activitatea tinerilor în timpul şcolii era mai mult decât suficientă.

Sursa: gizchina.com

Categorii: samsung

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.