Accesorii inteligente

Noul coronavirus SARS-CoV-2 a schimbat lumea, iar producătorii au fost nevoiţi să îşi schimbe strategiile pentru a răspunde cererilor din ce în ce mai diverse şi mai complexe.

Unul dintre aceştia este Samsung, producătorul sud-coreean lucrând deja la mai multe accesorii capabile să ofere protecţie împotriva noului coronavirus. Samsung a brevetat deja husele anti-COVID 19, unele ce au un strat protector ce nu permit bacteriilor şi virusurilor să rămână pe suprafaţa huselor.

Alături de aceste huse ce vor fi anunţate (cel mai probabil) cu seria Samsung Galaxy Note20, Samsung mai are un accesoriu anti-COVID 19. Compania sud-coreeană a lansat un încărcător wireless care îţi sterilizează smartphone-ul în timpul încărcării. Încărcătorul foloseşte raze ultraviolete despre care Samsung susţine că în 10 minute omoară 99% dintre virusuri şi bacterii. Un smartphone sterilizat, este un device sigur. Acest încărcător costă aproximativ 50 de dolari.

Cu siguranţă Samsung pregăteşte şi alte accesorii similare, aspect important pentru utilizatori în contextul global actual.

Surse: gizmochina.com, ubergizmo.com

Categorii: samsung
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.