Samsung

Lupta acidă dintre Samsung şi Apple devine din ce în ce mai tensionată. O instanţă din Mannheim (Germania) a dat astăzi câştig de cauză companiei Apple într-un proces intentat de Samsung. Procesul a avut în vedere protejarea unor brevete de invenţie pentru tehnologii de telecomunicaţii 3G/UTMS, însă se pare că deocamdată niciunul nu a convins instanţa din Mannheim să dea o decizie favorabilă celor de la Samsung. Totuşi decizia de astăzi acoperă doar o parte dintre brevetele invocate de Samsung, iar pe 2 martie judecătorul va lua o decizie şi cu privire la un ultim brevet de invenţie.

Judecatorul care a prezidat şedinţa nu a dat vreun motiv pentru decizia luată, deci în zilele următoare vom afla ce anume l-a convins să dea câştig de cauză celor din Cupertino. Din păcate pentru Samsung, procesele lor nu au o bază reală, însă nici Apple nu a avut prea mult succes în ultima vreme împotriva companiei coreene. Putem spune că ambele companii duc o luptă surdă în care se pierd sute de milioane de dolari pe onorarii pentru avocaţi.

Sursa: fosspatents.com

Categorii: samsung

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.