Samsung

La Google I/O s-a spus că marile companii producătoare de telefoane și tablete Android au primit un PDK cu Android 4.1 Jelly Bean cu 2 – 3 luni înainte de evenimentul de lansarea 4.1 Jelly Bean din San Francisco.

Totuși, nu s-a oferit nici măcar un comunicat la nivel internațional din partea HTC, Samsung, Motorola, etc cu privire la un eventual calendar de trecere la 41 Jelly Bean cu data aproximativă și device-urile care-l vor primi. La Samsung circulă zvonul că Galaxy S II nu ar trece la 4.1 Jelly Bean, dar îmi vine greu să cred că un telefon dual-core destul de puternic rămâne după aproape un an limitat la 4.0 Ice Cream Sandwich.

Samsung a primit numeroase întrebări vis-a-vis de Jelly Bean și portarea pe telefoanele lor. Este și logic să existe o presiune suplimentară pe compania sud-coreeană – cel mai mare producător de telefoane Android world wide.

Răspunsul lor a fost evaziv. Au spus că se bucură că Nexus S și Galaxy Nexus primesc 4.1 Jelly Bean în primul lot și că vor oferi mai multe detalii în curând. Nimic concret la acest moment și suntem deja în 4 iulie.

Gândiți-vă că ei nici măcar nu au oferit un calendar de update oficial, calendar care de multe ori nu este respectat și apare câte o amânare de ordinul lunilor de zile. Aici ar fi o mare bubă a Android care să sperăm că pe viitor va primi o soluție.q

Sursa: PocketNow.com