Telefoane Mobile

Samsung pregăteşte o nouă serie de smartphone-uri, Galaxy F, una ce din primele zvonuri se anunţă o alternativă cu un plus la nivel foto pentru seria Galaxy M.

Primul device al seriei va fi modelul Samsung Galaxy F41, acesta urmând a fi prezentat oficial pe 8 octombrie. Din sursele existente în acest moment ştim că Samsung Galaxy F41 va veni cu display Super AMOLED Infinity-U, procesor Exynos 9611 de tip octa-core, 6 GB RAM, cameră foto triplă, scanner de amprentă, difuzoare duale şi baterie de 6000 mAh.

La nivel estetic nu va impresiona, în zona frontală vom avea o cameră selfie tip picătură de apă, margini destul de generoase, iar pe spate vom regăsi trei senzori foto aşezaţi vertical cu un LED flash lateral, toţi  încadraţi într-un dreptunghi, cât şi un cititor de amprente poziţionat cumva clasic.

Rămâne de văzut ce aşteptări are Samsung de la această nouă serie şi cum va reuşi să convingă utilizatorii că merită atenţia lor.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: samsung

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.