Smartphone

Un oficial Samsung într-un interviu recent a adus o informație interesantă. Compania sud-coreeană pregătește un super-smartphone cu Tizen OS ce ar urma să debuteze oficial în lunile august / septembrie 2013. 

Interesant este că acest telefon nu va face parte din categoria mid-range  ci va ataca direct segmentul de top. Specificațiile tehnice vor fi cele mai bune din momentul respectiv.

Mai exista o confirmare cum că Tizen OS va debuta cu multe aplicații în market. Îmi dau seama că Samsung își dorește mult să aibă totul sub o singură pălărie – componente, producția telefoanelor, dar și sistemul de operare + aplicațiile.

Cert este că Samsung Galaxy S4 s-ar putea să fie surclasat cel puțin la nivel de hardware de către un nou smartphone cu Tizen OS.

Via: BGR.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.