Telefoane Mobile

Un oficial Samsung într-un interviu recent a adus o informație interesantă. Compania sud-coreeană pregătește un super-smartphone cu Tizen OS ce ar urma să debuteze oficial în lunile august / septembrie 2013. 

Interesant este că acest telefon nu va face parte din categoria mid-range  ci va ataca direct segmentul de top. Specificațiile tehnice vor fi cele mai bune din momentul respectiv.

Mai exista o confirmare cum că Tizen OS va debuta cu multe aplicații în market. Îmi dau seama că Samsung își dorește mult să aibă totul sub o singură pălărie – componente, producția telefoanelor, dar și sistemul de operare + aplicațiile.

Cert este că Samsung Galaxy S4 s-ar putea să fie surclasat cel puțin la nivel de hardware de către un nou smartphone cu Tizen OS.

Via: BGR.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.