Diverse

Epidemia de coronavirus COVID-19 din Coreea de Sud afectează companiile tehnologice, în special Samsung şi LG. Cei doi producători au anunţat că îşi inchid temporar activitatea la fabricile de smartphone-uri (Samsung) şi senzori foto (LG Innoteck) din oraşul Gumi (apropiat de oraşul Daegu unde s-au înregistrat cele mai multe cazuri de infecţie cu noul coronavirus).

În ambele fabrici au existat cazuri de angajaţi infectaţi, astfel că acestea au fost închise pentru dezinfecţie. Închiderea este una temporară de doar câteva zile, urmând ca în cursul acestei săptămâni activitatea de producţie să fie reluată.

În fabrica Samsung din Gumi se produc smartphone-urile Samsung Galaxy Z Flip şi Samsung Galaxy S20, în timp ce în fabrica LG Innotek se produc module foto pentru iPhone-uri.

Sursa: reuters.com

Categorii: lgsamsung
Tag-uri: LGsamsung

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.