Foto si Video

Samsung WB2200F este aparat foto din categoria bridge (la limita dintre aparate foto compacte și DLSR-uri, au mai intrat și mirrorless-urile la mijloc, dar asta-i o altă discuție).

Ce este interesant la Samsung WB2200F?

Zici că este un DSLR profesional cu battery grip, la prima vedere și aici mă refer strict la elementele de design. Samsung promote și autonomie mai mare decât la bridge-urile concurente. Zoom-ul optic urcă până la 60x.

Alte detalii tehnice legate de Samsung WB2200F:

– 16.3 Megapixeli, BSI CMOS cu OIS (Optical Image Stabilization);

– zoom optic 60x, 20mm Ultra Wide angle și F2.8 – 5.9;

– ISO 80 – 6400, display de 3 inch / 7.5 cm cu rezoluție 320×480 pixeli;

– fotografiile sunt în format JPEG, filmează la 1080p cu 30 fps, HDMI și AV pentru video output;

– conectivitate asigurată de Wi-Fi, NFC, suportă cardurile SD de până la 2 GB, SDHC de până la 32 GB și SDXC de până la 64 GB;

– 608 gr. fără baterie, autonomie extinsă / fără vreo precizare din partea Samsung a numărului de fotografii pe care Samsung WB2200F este capabil să le facă cu un singur acumulator.

Prețul și disponibilitatea nu au fost anunțate de către compania sud-coreeană.

Categorii: foto-video

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.