Telefoane Mobile

Sony a ales de ceva timp ca în domeniul smartphone-urilor să mizeze în mod exclusiv pe Android. Au fost purtate negocieri cu Microsoft și se pare că într-un termen record au și ajuns la un acord.

Telefonul Sony cu Windows Phone 8 ar trebui să debuteze până la mijlocul lui 2014 în stocurile magazinelor. Greg Sullivan, director al diviziei Windows Phone de la Microsoft a confirmat înțelegerea cu Sony. Și mai interesant este că au ales brandul VAIO față de Xperia pentru telefoanele cu Android ale companiei japoneze.

Un plus de concurență și diversitate nu strică niciodată. Microsoft este interesat să atragă cât mai multe companii mari spre sistemul său de operare mobil, iar Sony dorește să diversifice portofoliul de telefoane inteligente.

În imaginea de mai sus aveți Sony Xperia Z1 Compact prezentat în cadrul CES 2014 din Las Vegas.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.