Hardware

Producătorul german Sennheiser a anunţat că are planuri mari pentru fabrica sa din judeţul Braşov, aceasta urmând a se extinde considerabil în perioada imediat următoare.

Sennheiser are în prezent în România undeva la 150 de angajaţi, iar fabrica funcţionează pe o suprafaţă de 3.300 mp. Compania şi-a propus ca anul viitor să măreasca suprafaţa la 10.000 mp, urmând ca până în 2027 să investească în linii de producţii noi.

„În prezent, ne concentrăm resursele și puterea financiară asupra celor trei unități de business, Pro Audio, Business Communications și Neumann, cu scopul de a asigura o creștere a acestor arii peste medie în viitor. De aceea, am decis să investim semnificativ în fabricile noastre din Germania și România.”, a declarat Andreas Sennheiser, Co-CEO al Sennheiser.

La Brașov sunt asamblate produse pentru piața audio profesională, printre acestea numărându-se sistemele Evolution Wireless G4 și Evolution Wireless Digital, XS Wireless Digital, precum și renumitele căști pentru DJ, HD25 și căștile de monitorizare HD280.

Fondată în 1945, compania Sennheiser este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de căști, difuzoare, microfoane și sisteme de transmisie wireless.

Categorii: audiohardware
Tag-uri: Sennheiser

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.