Software

A trecut abia o lună de când Elon Musk a făcut o ofertă concretă de achiziţie a reţelei de socializare Twitter şi chiar dacă iniţial totul părea că merge pe un făgaş normal, iată că a apărut şi prima problemă.

Elon Musk a anunţat astăzi că procedura de achiziţie este temporar suspendată deoarece aşteaptă rezultatul unui audit care să confirme că Twitter are sub 5% conturi false şi conturi spam. S-ar părea că există anumite semne de întrebare legată de acest aspect, unul destul de important pentru CEO-ul Tesla.

Aşa cum era de aşteptat, anunţul lui Elon Musk a făcut ravagii pe bursă, acţiunile Twitter scăzând imediat cu 25%.

Chiar dacă ulterior Elon Musk a revenit cu un tweet prin intermediul căruia a anunţat că rămâne interesat de achiziţie, există voci în rândul analiştilor din Statele Unite ale Americii care susţin că tranzacţia are şanse mari de a pica. S-ar părea că Elon Musk s-a răzgândit.

Sursa: reuters.com

Categorii: twitter
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.