Tablete

Apple va lansa pe 7 mai noua generaţie de tablete iPad, unele care vor resuscita vânzările în scădere ale mărului muşcat.

Informaţii hardware nu ştim foarte multe, însă sursele actuale indică că vom avea mai multe tablete iPad Pro şi iPad Air, cât şi o nouă versiune pentru Apple Pencil.

În cazul noutăţilor iPad Pro se vorbeşte despre două modele, cu display de 11.1 inci, respectiv 12.9 inci, ambele urmând a fi dotate cu ecrane OLED LTPO cu rată de refresh la 120Hz. Cunoscutul analist Ross Young susţine că noile tablete iPad Pro vor fi echipate cu cele mai bune display-uri OLED de pe piaţă.

Aceste display-uri vin cu o tehnologie nouă în spate, una care promite rapiditate, fluiditate, luminozitate mărită, autonomie ridicată şi rezistenţă în timp.

Se mai zvoneşte şi că cele două noi tablete iPad Pro vor veni cu încă nelansatul procesor Apple M4, unul gândit pentru integrarea tehnologiei de inteligenţă artificială.

Suntem obişnuiţi ca în cazul lansărilor Apple să avem informaţii cu ţârâita, însă din fericire nu mai avem mult de aşteptat. Lansarea oficială va avea loc peste doar 3 zile.