Smartphone

Seria de smartphone-uri premium Samsung Galaxy S23 este cea mai aşteptată din universul Android, iar zvonuri şi informaţii neoficiale curg pe bandă rulantă.

De data aceasta avem două surse de încredere care confirmă că Samsung va lansa smartphone-urile Samsung Galaxy S23, Galaxy S23 Plus şi Galaxy S23 Ultra pe 1 februarie 2023. Sursele sunt unii dintre cei mai de succes zvonaci – IceUniverse şi OnLeaks.

Anterior am aflat că evenimentul de prezentare ar urma să aibă loc în San Francisco, asta şi pentru că piaţa din Statele Unite ale Americii este una esenţială pentru producătorul sud-coreean.

Cât pentru noi, europenii, seria Samsung Galaxy S23 va fi prima generație ce va sosi cu hardware de la Qualcomm și nu cu chipsetul Exynos. Samsung a tras pe linie moartă proiectul Exynos şi va forma o nouă echipă de cercetare-dezvoltare în cadrul Samsung Mobile eXperience pentru a realiza o nouă variantă de procesor premium. Noul departament va fi condus de Choi Won-joon, vicepreşedinte Samsung şi are ca obiectiv lansarea unui procesor cu adevărat capabil cel târziu în 2025.

Via: gsmarena.com