Smartphone-urile din seria Galaxy S23 urmează a fi anunțate pe 1 februarie. Samsung a trimis un comunicat în acest sens și avem confirmarea oficială.

O nouă eră a inovației Galaxy e aici. Tehnologiile noastre oferă posibilități de neimaginat pentru utilizatorii din lumea întreagă. Noua serie Galaxy S demonstrează ce înseamnă experiența premium supremă. Suntem gata să setăm noi standarde pentru cuvântul „EPIC”.

Vino alături de noi să vezi ce ți-am pregătit!

Pe 1 februarie, începând cu ora locală 20:00, te invităm să vezi în premieră care sunt noutățile lansate de Samsung în cadrul Unpacked, urmărind transmisiunea LIVE a evenimentului direct pe Samsung.comSamsung Newsroom România sau pe canalul de YouTube al Samsung.

Observați că Samsung nu se teme să folosească cuvinte mari: Suprem, Epic, Premium etc.

Mai avem puțin și discutăm cu detaliile oficiale pe masă.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.