gAuto

La începutul acestei luni aflam că servicul de taxi şi ride sharing Clever îşi schimbă numele şi identitatea vizuală şi devine FREE NOW. Această mişcare face parte dintr-o strategie globală aplicată în reţeaua grupului Now, reţea lansată la începutul acestui an de către companiile Daimler şi BMW.

Noua platformă FREE NOW este acum disponibilă şi în România, pentru început doar în Bucureşti. Pentru a atrage rapid clienţii de pe vechea platformă Clever, FREE NOW vine cu 100.000 de curse gratuite în limita a 20 de lei pentru prima cursă. Noua aplicaţie poate fi accesată în peste 100 de oraşe europene din 10 ţări, iar pasagerii care plătesc cu cardul beneficiază suplimentar de o reducere de 50% pentru toate călătoriile până pe 15 decembrie.

Aplicaţia FREE NOW va fi disponibilă curând şi în alte oraşe din România, iar o perioadă de timp va funcţiona în paralel cu cea veche, Clever, până cand toţi şoferii vor face tranziţia către noua platformă.

„Clever devine parte din cel mai important grup de soluţii de mobilitate din Europa, o etapă care va genera beneficii majore tuturor pasagerilor şi şoferilor noştri. Primul pas strategic în direcţia transformării aplicaţiei într-o platformă multimodală a fost realizat în luna ianuarie a acestui an, prin lansarea serviciului de transport alternativ CleverGO. Migrarea către FREE NOW este un capitol important în demersul nostru de a oferi o gamă completă de servicii de mobilitate într-o singură aplicaţie. Cu FREE NOW, pasagerii români vor putea să folosească aceeaşi aplicaţie de e-hailling oriunde în Europa. Numai în 2019, Clever a transportat peste un milion de pasageri în România, fiind cea mai descărcată aplicaţie din industrie la nivel naţional”, declara Andrei Frunză, CEO Clever / FREE NOW România la începutul acestei luni.

Sursa: zf.ro

Categorii: gauto
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.