Software

CNA a aprobat săptămâna aceasta lansarea unui nou serviciu de streaming video în România. Vorbim de platforma ucraineană Megogo, unul dintre cele mai mari servicii de streaming din Europa de Est (peste 55 de milioane de utilizatori activi).

Conform prezentării de pe site-ul oficial, Megogo oferă acces la 390 de canale cu show-uri, seriale și programe, peste 15.000 de filme, evenimente sportive și derbiuri dramatice din Liga Campionilor sau Liga Europei, peste 900 de povești-cărți audio, podcast-uri, desene animate și multe altele.

În România, Megogo va pune la dispoziţia utilizatorilor 89 de canale TV locale şi internaţionale, cât şi o bibliotecă de filme şi seriale impresionantă. Multe dintre ele vor fi prinse în abonament, însă filmele cunoscute, cele de box office, vor fi disponibile contra cost.

Costul abonamentului va fi de 28.99 lei / lună, cu menţiunea că va exista şi o campanie de lansare, una care va oferi acces timp de 14 zile cu doar 0.99 lei.

Serviciul va putea fi accesat pe majoritatea platformelor: iOS, Android, Smart și Android TV, playere și set-top box-uri cu Apple TV, Amazon Fire TV, XBOX One, Sony PlayStation.