Epson a trimis un comunicat legat de rezultatele pe care le-a înregistrat în 2023 pe plan local. Sunt lideri pe piața de proiectoare video.

Am extras mai multe informații:

📽️ cota de piață a Epson este de 43.7% din punct de vedere valoric;

📽️ Epson afirmă că punctele sale PRO sunt portofoliul extins pe segmentele home și business, calitatea și sustenabilitatea adusă de produsele sale, dar și actualizarea la cele mai noi tehnologii făcută în mod constant;

📽️ Epson deține 49% din cota în valoare pe proiectoarele cu rezoluție WXGA (1366 x 768 pixeli), 68% pe proiectoarele cu rezoluție WUXGA (1920 x 1200 pixeli) și 74.4% ca și cotă valorică din proiectoarele cu luminozitate de peste 6000 lumeni;

Declarații oficiale:

„Am reușit şi în aceste prime 9 luni din 2023 să ne păstrăm și să ne consolidăm poziția de lider pe piața locală de videoproiectoare, într-un context economic incert. Ne bucură încrederea pe care clienții şi partenerii nostri o au în calitatea produselor Epson şi ne încurajează să continuăm în demersurile noastre.”  – a declarat Simona Decuseară, National Sales Manager la Epson România și Bulgaria.

„Avem proiecte frumoase livrate împreună cu partenerii nostri, cum este exemplul MINA – Museum of Immersive New Art, un muzeu inovator, primul spațiu imersiv din țară, care îmbină arta cu tehnologia într-un spațiu senzorial deosebit. Aici, soluția tehnica finală a constat în 34 de proiectoare, cu tehnologie de amplificare 4K, rezoluție WUXGA, cu proiectoare de 8000 de lumeni până la 16.000 lumeni a adăugat Simona Decuseară.

Presupun că BenQ este concurentul de pe locul al 2-lea.

În 2023 am testat un proiector interesant de la Epson.

Și în 2021 aveam un articol pe această temă.

Categorii: foto-video

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.