Software

Microsoft a anunţat oficial că serviciul Microsoft Rewards este disponibil de săptămâna aceasta în alte 38 de ţări, printre acestea aflându-se şi România.

Aşa cum ne informează compania americană, Microsoft Rewards este un program gratuit care vă recompensează pentru lucrurile pe care le faceți deja în fiecare zi. Câștigați puncte atunci când căutați pe Bing.com, cumpărați lucruri de pe Microsoft Store online și în Windows 10 / 11. Puncte mai puteţi aduna cu ajutorul consolei Xbox sau chiar accesând bannere tip reclamă dedicate.

Punctele câştigate pot fi valorificate în secţiunea Rewards, iar premiile variază de la donaţii pentru diverse asociaţii şi ONG-uri, până la reduceri de preţ pentru anumite produse (atât digitale, cât şi fizice). Pentru că doar ce a fost introdus serviciul, în România la momentul actual nu prea sunt multe variante de premii, însă cu siguranţă acestea se vor diversifica:

  • Card cadou League of Legends (1500 puncte);
  • Cod digital Roblox (1500 puncte);
  • Donații pentru asociația „Salvați copiii” – 4 lei (1000 puncte).

Microsoft Rewards este un program de loialitate gândit să fie accesibil oricărui utilizator de produse Microsoft.

Sursa: windowscentral.com, via mobilissimo.ro

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.