Smartphone

Noul sistem de rate al Digi Mobil a debutat în aprilie, în câteva puncte de prezență ale RCS-RDS din București. Au extins în mod treptat la nivelul capitalei, în marile orașe, iar acum lista cuprinde peste 150 de localități. 

Ultima actualizare pe site-ul RCS-RDS a fost realizată pe 18 august. Probabil, s-ar putea să avem și mai multe shop-uri în care ratele pe 24 luni prin ING Acum să fie disponibile către clienții Digi Mobil.

Condițiile spre a accesa ING Acum:

  • cetățenie română și domiciliu în România;
  • minim 18 ani și maxim 61 ani pentru femei și 63 de ani pentru bărbați;
  • venit de minim 1000 lei din salarii sau pensii;
  • vechime de minim 1 an și minim 6 luni la ultimul angajator.

Care este problema sistemului de rate al Digi Mobil?

Lista terminalelor nu a mai fost actualizată de peste 2 – 3 luni și lipsesc produse interesante lansate în 2017. Am apreciat Digi Mobil pentru că la un moment dat au afișat dispozitive pe care nu le găsești la concurență: Xiaomi Redmi Note 3 Pro sau OnePlus X sunt exemple de acest fel.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.