Telefoane Mobile

Noul sistem de rate al Digi Mobil a debutat în aprilie, în câteva puncte de prezență ale RCS-RDS din București. Au extins în mod treptat la nivelul capitalei, în marile orașe, iar acum lista cuprinde peste 150 de localități. 

Ultima actualizare pe site-ul RCS-RDS a fost realizată pe 18 august. Probabil, s-ar putea să avem și mai multe shop-uri în care ratele pe 24 luni prin ING Acum să fie disponibile către clienții Digi Mobil.

Condițiile spre a accesa ING Acum:

  • cetățenie română și domiciliu în România;
  • minim 18 ani și maxim 61 ani pentru femei și 63 de ani pentru bărbați;
  • venit de minim 1000 lei din salarii sau pensii;
  • vechime de minim 1 an și minim 6 luni la ultimul angajator.

Care este problema sistemului de rate al Digi Mobil?

Lista terminalelor nu a mai fost actualizată de peste 2 – 3 luni și lipsesc produse interesante lansate în 2017. Am apreciat Digi Mobil pentru că la un moment dat au afișat dispozitive pe care nu le găsești la concurență: Xiaomi Redmi Note 3 Pro sau OnePlus X sunt exemple de acest fel.

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.