Retelistica

Am primit un pont din partea unui cititor. Detalii în screenshot. 

Mai multe detalii legate de sistemul de rate ING Acum al Digi Mobil într-un articol mai vechi.

Au testat sistemul în două magazine din București – AFI Cotroceni și Unirea Shopping Center, iar acum se pare că l-au extins la nivelul întregului oraș. Să vedem dacă RCS-RDS aduce o astfel de măsură la nivel național, doar în București sau doar în București + marile orașe. ING este o bancă prezentă în special în orașele de nivel mediu și mare.

Creditul ING Acum se acordă pe loc și are o valoare cuprinsă între 200 și 4000 lei, trebuie să fii cetățean român, să ai vârsta cuprinsă între 18 și 61 ani la femei sau 63 ani la bărbați, vechime în muncă de cel puțin 1 an și de  6 luni la ultimul angajator. Toate detaliile în articolul din linkul pus cu două paragrafe mai sus.

Categorii: retelistica

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.