Retelistica

Telekom a venit cu o nouă ofertă comercială, iar una dintre ofertele cu care au ieșit în față se numește Smart TV Stick. În esență este un Google Chromecast cu 47 sau 71 canale TV incluse.

Înțeleg că Telekom a realizat un nou studiu și doar 20% din televizoarele românilor sunt smart (dacă este adevărat, piața de smart TV-uri s-ar putea să aibă parte de un adevărat avans în câțiva ani când lucrurile se vor mai așeza). Telekom a mai realizat un studiu pe piața TV pe la sfârșit de 2019, unul ce s-a lăsat cu multe discuții în online.

Care sunt condițiile pentru abonamentul Smart TV Stick?

  • Google Chromecast oferit cu chirie și reducere de 100% pe 24 luni;
  • 2 euro / aprox. 10 lei pentru 47 de canale TV incluse (primele 1000 de unități*) sau 5 euro / aprox. 24 lei pentru 71 canale TV incluse;
  • televizorul să încorporeze un port HDMI, iar conexiunea la internet să atingă minim 2 Mbps;

Observați că Telekom vine cu un mic artificiu. Pachetul cu 47 canale TV incluse la 2 euro este valid strict pentru primele 1000 de abonamente contractate. După aceea va rămâne o singură alternativă, 5 euro și 71 canale TV.

Smart TV stick-ul este oferit gratuit cu un abonament nou de cablu contractat pe 24 luni (aici Telekom rulează o ofertă cu reducere de 50% în primele 6 luni, HBO și HBO Go incluse pe 12 luni).

Nu am găsit lista celor 47 sau 71 posturi TV incluse prin Telekom TV în abonamentul Smart TV Stick. Ei spun că poți să aduci conținut de pe HBO Go, Spotify etc.  Corect, doar că la fiecare serviciu în parte trebuie făcut un abonament. Și Netflix poate fi împins de pe smartphone spre TV prin Google Chromecast (găsiți Chromecast 3.0 la 179 lei prin PC Garage).

2 euro x 24 = 48 euro, pentru primele 1000 de unități aș spune că avem o ofertă atractivă. La 5 euro x 24 = 120 euro și discutăm diferit. 

Mai multe informații veți găsi pe site-ul Telekom.

Categorii: telekom
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.