Smartphone

Iniţial se zvonea că Lenovo Legion Y90 va fi anunţat oficial pe 1 ianuarie 2022, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Chiar şi în aceste condiţii lansarea sa bate la uşă, smartphone-ul apărând de curând într-un nou material video:

Lenovo Legion Y90 ar urma să fie construit dintr-un amestec de metal şi sticlă, iar spatele aduce foarte mult cu Lenovo Legion 2 Pro. Se păstrează acelaşi modul foto central, unul gândit pentru formatul landscape, cel mai des utilizat în jocuri.

Din filmare mai observăm că Lenovo Legion Y90 va avea două guri de ventilaţie utile în răcirea internă, sistem de răcire pe bază de lichid, 4 butoane shoulder cu feedback haptic, două zone tactile capacitive pe spate, difuzoare stereo duale şi două porturi USB Type-C.

La nivel hardware pentru Lenovo Legion Y90 se vehiculează un ecran AMOLED de 6.92 inci cu rezoluţie FullHD+, rată de refresh de 144Hz, touch sampling rate de 720Hz şi suport HDR10+, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 de tip octa-core cu Adreno next-gen GPU, până la 16 GB RAM şi până la 256 GB spaţiu de stocare.

Sursele actuale indică o nouă dată pentru lansarea oficială şi anume 1 februarie.

Sursa: droidholic.com