Smartphone

În toamna anului trecut Honor a lansat seria de smartphone-uri premium Honor 80. Modelul etalon al acestei serii este Honor 80 Pro, un device cu de toate care din păcate nu este încă disponibil pe canal oficial în România.

Acestui model i se pregăteşte deja un urmaş, unul care va atrage multe priviri la rândul său. Chiar dacă Honor 90 Pro va fi anunţat cel mai probabil tot prin toamnă, iată că avem deja primele specificaţii ale sale.

Device-ul ar urma să dispună de un display curbat OLED cu rezoluţie 1.5K, cel mai puternic procesor Qualcomm (probabil actualul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2) şi un senzor wide de 200 Megapixeli, cel mai probabil Samsung ISOCELL HP3.

Acesta din urmă este un senzor de 1/1.4 inch ce are cei mai mici pixeli din industrie (0.56 μm). Samsung ISOCELL HP3 foloseşte tehnologia Tetra Pixel, una care combină 16 pixeli într-unul singur, rezultatele finale urmând a fi clare şi bine conturate. Senzorul mai utilizează şi tehnologia ChameleonCell, un fel de pixel binning configurabil, cât şi sistemul Super QPD pentru o focalizare rapidă şi foarte exactă şi ştie să înregistreze video la rezoluţie 8K cu 30 fps şi 4K cu 120 fps

Honor 90 Pro se anunţă interesant, poate va ajunge şi în ţara noastră.

Sursa: playfuldroid.com